Training center

We beschikken over een professionele ruimte waar we onze klanten kunnen opleiden. We doen dit zodat de wasinstallaties optimaal gebruikt worden.

Training center

Vanuit een jarenlange ervaring zijn wij ons bij BTC zeer sterk bewust dat kennis één van de sleutels is tot succes.

Daarom richtten we in 2012 een professionele opleidingsruimte in, waar onze klanten een doorgedreven opleiding op maat kunnen volgen. Naast de juiste gebruiksaanwijzingen, om optimale resultaten te bereiken, komen ook thema’s zoals wetgeving, normering en veiligheidsvoorschriften aan bod. De opleiding zelf wordt gegeven door ervaren medewerkers waardoor de opleiding praktisch is en bovenal bruikbaar voor u, uw medewerkers en uw klanten.

Naast een leverancier van kwaliteitsvolle wasinstallaties wil BTC een volwaardige partner zijn, die meebouwt aan het succes van zijn klanten, ongeacht de sector of grootte.

Wij maken graag tijd om onze klanten het gepersonaliseerd advies te geven dat ze verdienen.

Meer informatie over BTC

Media

De BTC Silverstar bus wash levert top prestaties

De BTC Silverstar bus wash is een op maat ontworpen machine speciaal voor bus- en autocars ondernemingen zowel in de publieke als privé sector.

Bezoek BTC op Automechanika te Frankfurt in September

Automechanika Frankfurt is s werelds grootste beurs voor de autoindustrie. Naar goede gewoonte is BTC aanwezig met een stand om haar innovatieve installaties ten toon te stellen.

Bezoek BTC op Service Station 2014 te Brussels EXPO

BTC zal aanwezig zijn met een grote stand op de 12e editie van Service Station, Shop & Carwash.