Approach

Maar ik moet uitleggen hoe dit alles verkeerd idee van kaak plezier en lovende pijn was geboren en een volledig overzicht van het systeem en het feit dat de ontdekkingsreiziger van de waarheid de kapitein van een gelukkig leven dat hier werd gezegd heb. N

Approach

Maar ik moet uitleggen hoe dit alles verkeerd idee van kaak plezier en lovende pijn was geboren en een volledig overzicht van het systeem, en het feit dat de ontdekkingsreiziger van de waarheid, de kapitein van een gelukkig leven, dat hier werd gezegd heb. Niemand verwerpt, afkeer, of vermijdt plezier zelf, omdat het plezier, maar omdat ze niet weten hoe ze plezier nastreven rationeel gevolgen die een pijn ondervindt.

Evenmin weer is er iemand die houdt van verdriet zelf, omdat het verdriet lever, hersenen, zo verblind door begeerte, maar omdat soms voordoen in tijden van dien aard waarin zwoegen en pijn hem kan kopen wat groot genoegen.


Om een triviaal voorbeeld, die van ons ooit verbindt moeizame lichamelijke oefening nemen, behalve om enig voordeel te verkrijgen van het? Maar die heeft geen recht om te klagen over een man die ervoor kiest om een genoegen dat geen vervelende gevolgen heeft, of iemand die een pijn dat er geen resulterende genot produceert vermijdt genieten?

click here to go media page

More info about BTC

Media

Event test

Event test